een consult

Een astrologisch consult is een gesprek waarbij jouw vraag en geboortehoroscoop het uitgangspunt zijn.  Van tevoren bereken ik jouw geboortehoroscoop. Het enige wat ik daar voor nodig heb zijn jouw geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum. Wanneer je je geboortetijd niet precies weet, kun je een beroep doen op de burgerlijke stand; daar is het meestal wel te vinden.

De planeten en symbolen in jouw geboortehoroscoop, die met elkaar je blauwdruk vormen, vertaal ik in heldere taal.  De actualiteit (planeten bewegen verder na jouw geboorte) heeft invloed op je geboortehoroscoop; soms helpend en soms schurend. Het kan geruststellend zijn om dat te weten; zo weet je dat er aan sommige periodes ook een einde komt. 

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is een coaching- en communicatiemethodiek die innerlijke patronen helpt te verhelderen en daar ook verandering aan kan koppelen. Want 'als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg' (Einstein). NLP kan je helpen concrete veranderingen in gang te zetten. 

Familie-opstellingen gaan ervan uit dat je als mens onderdeel bent van een groter systeem; een gezin, een team, een buurt ... En dat als daarin iets verandert, het systeem uitgenodigd wordt om mee te bewegen.  Als mens ben je zelf ook een systeem; 'aan de ene kant wil of voel je dit, maar aan de andere kant houdt ook iets me tegen....' 

Een consult bereid ik goed voor: ik bereken jouw horoscoop en verdiep me er gedegen in.

Wanneer je kiest voor een beknopt astrologisch consult over jouw geboortehoroscoop, neem ik je mee naar de rode draad die door jouw geboortehoroscoop loopt, naar jouw talenten en valkuilen, naar het effect van de verschillende elementen op jou. 
Als je wilt, kun je het consult (via Zoom) opnemen om later nog eens terug te kijken.
Je ontvangt van mij jouw horoscooptekening.
De kosten van dit consult bedragen € 80,00. Dit is exclusief btw.

 

In een uitgebreid astrologisch consult over jouw geboortehoroscoop staan we uitgebreid stil bij jouw blauwdruk. Zo krijg je inzicht in hoe je met jouw authentieke aard jezelf krachtig neer te kunt zetten. We bespreken welke delen van jouw horoscoop daarin ondersteunend zijn en welke wat meer 'in de weg kunnen zitten'. Dit consult zal je dichter bij jezelf brengen en je helpen om focus aan te brengen. 
Ook kijken we naar wat er in de actualiteit aan thema's getriggerd wordt. Daarvoor kijken we naar een periode van vier jaar: twee jaar voor en twee jaar na ons consult. 
Dit consult vindt plaats aan de keukentafel of digitaal via Zoom.  
De kosten van een consult bedragen  € 295,00 exclusief btw.  Als je wilt, kun je het consult (via Zoom) opnemen om later nog eens terug te kijken. Van een live consult kun je geluidsopname met je telefoon maken, zo kun je altijd nog eens terug luisteren. En natuurlijk ontvang je ook de tekening van jouw geboortehoroscoop.