een consult

Een astrologisch consult is een gesprek waarbij jouw vraag en geboortehoroscoop het uitgangspunt zijn.  Van tevoren bereken ik jouw geboortehoroscoop. Het enige wat ik daar voor nodig heb zijn jouw geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum. Wanneer je je geboortetijd niet precies weet, kun je een beroep doen op de burgerlijke stand; daar is het meestal wel te vinden.

De planeten en symbolen in jouw geboortehoroscoop, die met elkaar je blauwdruk vormen, vertaal ik in heldere taal.  De actualiteit (planeten bewegen verder na jouw geboorte) heeft invloed op je geboortehoroscoop; soms helpend en soms schurend. Het kan geruststellend zijn om dat te weten; zo weet je dat er aan sommige periodes ook een einde komt. 

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is een coaching- en communicatiemethodiek die innerlijke patronen helpt te verhelderen en daar ook verandering aan kan koppelen. Want 'als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg' (Einstein). NLP kan je helpen concrete veranderingen in gang te zetten. 

Familie-opstellingen gaan ervan uit dat je als mens onderdeel bent van een groter systeem; een gezin, een team, een buurt ... En dat als daarin iets verandert, het systeem uitgenodigd wordt om mee te bewegen.  Als mens ben je zelf ook een systeem; 'aan de ene kant wil of voel je dit, maar aan de andere kant houdt ook iets me tegen....' 

Een consult bereid ik goed voor: ik bereken jouw horoscoop en verdiep me er gedegen in. In een consult van een uur krijg je meer inzicht in jezelf in relatie tot anderen en in relatie met andere delen van jezelf. 
Een consult vindt plaats aan de keukentafel en ook digitaal via Zoom.  

De kosten van een consult bedragen  € 95,00. Met jouw toestemming neem ik het consult-gesprek op en stuur je dit na afloop. Zo kun je altijd nog eens terug luisteren.